Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hideo Kojima δηλώνει πως το επόμενο game του θα συνδυάσει πολλά είδη ψυχαγωγίας

*
Ο Hideo Kojima έχει ήδη προχωρήσει στο επόμενο project του με την Kojima Productions και στο πλαίσιο μιας συνέντευξης στο Famitsu μίλησε για το τι ετοιμάζει, δίνοντας λίγες πληροφορίες. Ο ίδιος τόνισε πως το νέο του game θα θολώσει τη διαχωριστική γραμμή των ειδών ψυχαγωγίας, θέλοντας να πει δηλαδή πως θα συνδυάζει στοιχεία από πολλά από αυτά. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως «ετοιμάζουμε ένα νέο τίτλο και ένας νέος τίτλος που είναι ιδιαίτερη πρόκληση. Μιας και τα όρια στην διασκέδαση και την ψυχαγωγία εξαφανίζονται, θέλω να κάνουμε αυτή τη χρονιά ένα βήμα προς τη μείξη διάφορων μέσων και εκφράσεων». Φαίνεται πάντως πως μέσα στο 2022 θα μάθουμε τι ετοιμάζει ο δημοφιλής Ιάπωνας δημιουργός και αν θα έχουμε κάτι για το φημολογούμενο Death Stranding 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*